Gabrielle -

Tips for deg med fet hud

Jeg startet dagen tidelig i solen, det er jo så herlig ute. Jeg bestemte meg for å ta ett overasskelse besøk til mamma siden jeg så og si aldri er på besøk hos henne, så jeg tok på meg treningsklær og joggesko før jeg tok bena fatt. Det tok mye kortere tid enn jeg hadde trodd å gå til den andre siden av byen, men det var deilig med en tur ut. Vi satt i solen med radioen i bakgrunnen og det var ett veldig koselig besøk. Pappa kom å hentet meg for ett par timer siden og nå sitter jeg med en naturfagsoppgave som skal være ferdig til onsdag. Jeg håper dere har hatt en like fin søndag som meg! 

Over til overskriften. Har du fett/oljete hud? Isåfall burde du teste ut denne ansiktsmasken, noe jeg gjorde i dag siden jeg sliter veldig med fet hud. 

- Visp sammen 1 eggehvite og noen dråper sitron med en gaffel eller visp. 
- Påfør litt i ansiktet og la det gå 20 minutter. 
-Masken blir veldig stiv, så pass på å ikke rør på ansiktet for mye.
- Etterpå vasker du av med vann og så er huden din "tørr" og glatt. 

- Har du hatt en fin søndag? 
- Har du testet ut denne masken før? 

I sminkeveska

♥ Kanebopudder fra parfymelle ♥ Gosh øyenbrynspudder, Max factor maskara,  Fit me concealer og Isadora wake-up make-up fra VITA ♥
♥ Speil, blush, dip liner og eyeliner fra H&M ♥ VICHY ansiktskrem fra apoteket. ♥

Jeg har prøvd så utrolig mange maskaraer siden jeg begynte med maskara for mange år siden, men har aldri funnet den rette før nå. Jeg elsker maskaraen fra Max factor til mine øyenvipper. Den klumper seg ikke, børsten er hard og jeg får så lange øyenvipper av den uten at de blir for tykke og ekle. 

VICHY ansiktskremmen er jeg ganske fornøyd med. Jeg bruker den hver morgen før jeg skal sminke meg og den "tørker" raskt etter jeg har hatt den på. Jeg tror jeg betalte 200-250 kr for den på apoteket og er det noe en burde bruke mye penger på så er det en god ansiktskrem. 

Kanebo pudderet fra parfymelle er bare helt supert så fort du har funnet fargen som passer til deg. Rett etter du har tatt det på ser du litt "puddrete" ut i ansiktet, men det er nesten sånn at det blir finere i ansiktet utover dagen. 


♥ Vippetang fra lindex ♥


♥ Leppsyl med farge fra VITA ♥ Lilla leppestift fra Cubus ♥ Rød leppestift fra makeupmekka ♥- Har du noe av det samme eller noe du vil anbefale?

#sminke #sminkeveske #tips #anbefaling #mote #farger #shoppe #foto  

JorgObe peel off mask

Jeg har prøvd mange ansiktsmasker og de fleste har vert de billige fra VITA og H&M som jeg har vært helt greit fornøyd med. Nå etter at jeg prøvde Jorgobe peel off mask kommer jeg ikke til å klare å bruke de billige mer. Jorgobe er helt fantastisk og det er slettes ikke oppskrytt. Masken skal redusere tette porer, fjerne hudormer og fet t-sone. Akurat nå føles ansiktet mitt helt lett, mykt og fantastisk. Jeg gleder meg til å se hvor lenge dette vil vare til jeg må ta en ny runde. Jeg hadde masken i hele ansiktet, noe som funket kjempefint, men en kan også bare bruke den på problemområder.

♥ Smør ett tykt lag i T-sonen.
♥ Vent i 20-30 minutter til den er helt stiv.
♥ Bare riv masken av og om det er rester igjen vasker du det bort med lunket vann. 
♥ Om du har behov for det smør på en god fuktighetskrem etterpå, men trengs ikke. 
Husk at om det er noe du burde investere mye penger på så er det en god fuktighetskrem.


- Har du prøvd masken før? 

#ansiktsmaske #tips #anbefaling #hud #jorgobe #skjønnhet #skjønnhetstips

hits