Gabrielle -

Ut mot havet

Jeg håper alle har en fin fredagskveld uansett hva dere gjør, det har iallefall jeg. Jeg tilbringer en rolig kveld hjemme med lillesøsteren min der vi egentlig ikke gjør noe avansert. Siden vi begge er syke tar vi bare livet med ro foran tv'n med begge bena plantet i sofaen. Det blir nok en tidelig kveld på meg siden jeg begynner på jobb i åtte tiden i morgen tidelig. Skal bli godt å komme seg litt ut av huset etter så mange sykedager. 


- Noen andre som er syke eller skal jobbe i helgen? 

#spørsmål #spm #foto #redigering #photoshop #natur #fotografi #fotoblogg

Lang, men god morgen

God morgen dere! 

Er det ikke deilig å bare sove helt ut, lage seg en god og skikkelig frokost og bare ta dagen som den kommer? Det syns iallefall jeg. Nå sitter jeg med pc'n på fanget, en kopp te på siden og bare nyter morgenen med herlig musikk i bakgrunnen. Jeg tenkte å begynne dagen med å rydde litt i huset for å overaske og gjøre familien skikkelig glad til de kommer hjem fra skole og jobb. Jeg håper alle har en fin fredag.


- Er du på skolen i dag?
- Hva gjør du for å gjøre familien din glad? 

Crazy in Love

Jeg må bare vise dere denne sangen som går på replay hjemme hos meg nå for tiden. Denne sangen synges av Sofia Karlberg som har en utrolig fin stemme etter min mening. Hun har covret Beyonce sin Crazy In Love og det gjør hun helt fantastisk. 

- Hva syns dere om sangen?

#musikk #låt #cover #anbefaling 

Hjemmepleie

Nå har jeg ikke vært innom bloggen på noe som kjennes ut som evigheter. Jeg kjenner virkelig at det frister å begynne igjen, så jeg tenkte hvorfor ikke skrive ett innlegg nå når jeg har tid. Det er så mye som foregår for tiden med skole, venner, jobb, aktiviteter og trening at det er vanskelig å få bloggen inn i timeplanen, jeg burde skjerpe meg. Jeg sitter hjemme for øyeblikket med halsbetennelse og feber, men jeg er nok ikke den eneste som er syk nå som høsten er på vei rett rundt hjørnet. 


Hva er vel bedre enn en liten hjemmespadag på en tid som dette. Pledd, ansiktsmaske, te, hårkur, bodyscrub og bodylotion, oppskjært frukt og bare slappe av med en bok, ett blad, musikk eller en tvserie. Jeg holder forresten på med en serie som heter Heaven som jeg virkelig anbefaler dere som liker fantasy og politiarbeid sammenkoblet. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg setter meg ned med en ny episode og bare slappe av imens jeg venter på at forkjølelsen skal avta. 


- Hva gjør dere i dag?

#hjemmespa #spa #hår #pleie #skjønnhet #anbefaling #tips #foto #te #høst

hits