Gabrielle -

Solblender

Denne søte lille gjenstanden fikk jeg i posten i går og kommer til å være mye i bruk fremover. Jeg betalte 99,- for selve solblenderen, men til sammen vart summen 110,- kr med frakt noe som er veldig billig for en sånn etter min mening. Etter å ha gjort litt research på netter har jeg funnet ut at en solblender kan brukes til ganske mye, bl.a: 

♠ Forhindre å få direkte sollys i kameraet. 
♠ Hindre at støv og regn kommer inn i linsen.
♠ Den virker som en beskyttelse om du f.eks dunker kameraet med ett uhell.


Den jeg kjøpte på kamda.se som du finner link på HER. Den er falsk eller hva jeg skal si, men sånt bryr jeg meg ikke om. Jeg har hørt at den virker like bra, bare att den er litt vrien å skru på bent, men det går når du prøver.  


- Bruker du solblender på kameraet ditt?

#kamera #kameratips #kamerautstyr #foto #fotoblogg #kamda #tips #anbefaling

Pakkeliste (tips)

Jeg orker ikke begynne å passe til Thailandsturen før i morgen, så jeg legger igjen en liten huskelapp til meg selv her. Er dere også usikker på hva dere skal pakke med dere i sommer eller på ferie generelt? Jeg tenkte jeg skulle skrive noen enkle tips til dere som en gjerne trenger på ferier. Dette er det jeg kommer på nå, så om jeg har glemt noe blir jeg glad om dere legger igjen en kommentar.

♦ Gode sko - Sko til stranden, gå med i byen og finsko (i tilfelle en anledning kommer opp.)
♦ Undertøy og klær til så mange dager du skal være der. 
♦ Tampong.
♦ Strikk og hårspenner. 
♦ Penn. Det er alltid lurt å ha i vesken om du må fylle ut noe eller vil sitte å tegne på flyet.
♦ Bok.


♦ Pass og kopi av pass.
♦ Lommebok, visakort og kontant. Det er jo ikke sikkert du kan bruke kortet i landet.
♦ Sovemaske, ørepropper og mp3/ipod til flyturen. Trådløs/oppladbar lader er greit å ha. 
♦ Lader til alt, kamera, mobil, ipad/pc om du vil se film på flyet eller blogge på reisen.
♦ Solbriller, antiback og en liten flyparfymeholder (du kan kjøpe de på nett eller enklere liv)


♦ Sminkefjerner.
♦ Vannfast maskara og annen sminke om du trenger.
♦ Shampo, balsam, barberhøvel, barberskum, tannkrem og tannkost.
♦ Rettetang og varmespray.
♦ Gnagesårplaster, paracett og andre medisiner du trenger.
♦ Leppomade/lepsyl er altid viktig.

- Noe jeg har glemt eller annet som er viktig?

#pakkeliste #tips #liste #ferie #pakke 

Nye opplevelser

Hei dere! 
Jeg kom nesten nettopp inn døren etter en tøff tur på treningssenteret og en tur i bystien som ligger like ved sentrum. Kroppen er helt utslitt etter dag tre med trening, så nå tror jeg det blir en liten pause fra treningen fremover og bare la kroppen leges. Jeg begynner endelig å se litt fremgang og jeg tror ikke det er noe som slår den følelsen. Jeg sitter nydusjet i sengen med musikken på i bakgrunnen og kjenner jeg faktisk gleder meg til å legge meg når klokken nærmer seg.

Jeg vurderer å begynne å pakke litt, men som vanlig blir det ikke før siste liten.  Om knappe to dager drar jeg til smilets land, også kalt Thailand sammen med familien. Vi skal til byen Phuket og jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg mest. Kanskje begge deler. Det er en helt ny opplevelse, en fremmed kultur og en blanding av spennende og skummelt. Samtidig er det ikke ofte en får dra til en annen verdensdel og tenk så mye en får oppleve og se. Så mye en kan lære.

Forresten, har dere prøvd denne parfymen? Den dufter søtt, men ikke for søtt og jeg anbefaler dere virkelig til å kjøpe den nå i sommer. Pakken er ganske stor og koster kanskje rundt en 400-500kr på butikker som Kicks og parfymebutikker. Jeg skal nå begynne på min andre flaske og er helt hektet. Det er helt klart en favoritt. ♥

- Hva skal du i sommer?

#thailand #tur #ferie #sommer #trening #fremgang #motivasjon #parfyme #tips #favoritt

Pukka te


Jeg er en te elsker. Om det er så å gjøre kan jeg drikke te når tid som helst om året, selv om varme sommeren. Denne te-sorten er uten koffein og hjelper kroppen med å slappe av. Te er utrolig godt når en trenger å slappe av eller bare kose seg. Dette er mine favoritter av te. Kanskje ikke på smak, men kroppen føles helt fantastisk etterpå. Pakkene koster vel rundt en 50-lapp og kan kjøpes på Vita og helsekostbutikker. 


Cleanse har en smak av nesle, fenikkel og peppermynte. Den får kroppen til å føle seg frisk og ren. Den skal også hjelpe mot urenheter i huden, men det har jeg ikke merket noe av enda. 


Detox har en smak av anisfrød, fenikkel og kardemomme. Jeg syns også at det kanskje er ett lite hint av lakris på ettersmaken. Det er denne jeg liker best. Kroppen føles så fresh og lett etter du har drukket deg en kopp. 


Love er en te som jeg drikker oftest i helgene, iallefall om søndager. Det er en skikkelig kose te og så god. Den har en smak av rose, kamomille og lavendel. 

- Liker du te?
- Hvilken er din favoritt?

#te #pukka #pukkate #anbefaling #sunnkost #anbefaling #tips #sunt #kos  

j o n s o k

Andre enn meg som hadde det kjempe koselig i går? Vi satte oss i bilen og dro for å besøke farmoren min på landet. En del av søskenbarna mine hadde også tatt turen, så det var hyggelig med familien samlet. Det var grillkos, latter, snakking om gamle minner, kortspill og bare kos. Jeg kom nettopp inn døren etter en treningsøkt på spenst sammen med en venninne. Det er så mye lettere og en har så mye mer motivasjon når en trener sammen med andre. Jeg er på vei ut igjen ganske så med en gang for å ta meg en liten tur til sentrum. Det er jo sånt en har å gjøre nå når det er ferie og det er liksom ikke så mye annet å gjøre. - Hadde du en koselig dag i går?
- Liker du best å trene alene eller sammen med andre?  

#trening #jonsok #familie #foto #ferie #sommer  

Biltur på landet

For en fin søndag dette har vært, iallefall frem til for noen timer siden. Jeg har hatt ett koselig besøk av min kjære venninne Agnethe i hele dag etter å ha ikke sett henne på lenge. Det er så koselig når en har så mye å snakke om og ta igjen. Vi begynte å kjenne på kroppen at vi vart rastløse, så vi satt oss i bilen og tok oss en biltur ut på landet. Jeg er straks på vei ut døren igjen for å få meg litt frisk luft og en tur ned til sentrum og tilbake. Solen er begynt å gå ned bak fjellene ute, så det er jo så deilig. 

- Hva syns du om bildene?
- Har du vært rastløs i dag? 

Innkjøp

Å for en fin lørdag det har vært. Fine stunder med venner og familie er ikke verst på en fin dag som dette. Jeg kom hjem for ikke så lenge siden og fikk bare kjøpt noen småting på byen, det var så mye annet å gjøre. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med ett eventuelt besøk av en venninne og om det ikke blir noe av skal jeg bare slappe av sammen med lillesøster. Hjemmelaget pizza står i ovnen, huset er ryddet og oppvasken er tatt. Kos dere i kveld! 


Desse såpene dufter helt fantastisk! ♥


- Hva syns du om innkjøpene?
- Har du prøvd såpene før?

#innkjøp #kosmetikk #produkt #anbefaling #tips #kos #såpe

God tid

God morgen!
Jeg sto opp for knappe to timer siden. I dag var en sånn dag der det var deilig å bare ligge å dra seg en stund før jeg sto opp.Det er så deilig å bare kan ta seg god tid og ikke stresse til en forandring. Musikken står på i bakgrunnen og sminkeveska står klar foran meg. Jeg holder på å gjøre meg klar for en snartur til Bygstad for å hente lommeboken min som jeg glemte igjen hos en venninne om jeg får henne til å ta telefonen før jeg skal en tur til sentrum for å møte en venninne. Håper dere alle får en fin dag! 

- Var du sent oppe i dag? 

To fra harmoni

Endelig kan jeg sette meg ned og puste ut. Rommet er ryddet, klær er vasket og ting er gjort. Jeg har holdt på i flere timer, men kan endelig si meg fornøyd. Her har jeg en fredags anbefaling til dere for ansiktet. Begge produktene er fra Harmoni og er kjøpt for VITA, ikke er de dyre heller. 


Harmoni Face Wash er mild og fin mot huden. Jeg anbefaler dere virkelig ikke å bruke vanlig såpe når dere vasker ansiktet for det skader og tørker ut huden. Jeg bruker denne som oftest om kvelden når jeg kommer på å bruke den. Jeg bruker den også som sminkefjerner, noe som virker veldig bra for sminken går så lett bort. 

Harmoni Face Mist er en vitamin spray for ansiktet. Jeg sprayer den på etter jeg har hatt på sminke og da snakker jeg om full pakke som fundation, pudder osv når jeg skal ut. Jeg har faktisk sluttet å dekke til ansiktet med sminke i hverdagen noe som har gitt huden rom til å puste og mye mindre urenheter. Uansett så får sprayen også sminken til å holde lenger.

- Har du prøvd ett produkt fra Harmoni før?

#harmoni #vita #anbefaling #tips #sminke #kosmetetikk #ansikt #produkt

Effektiv dag

Er det virkelig sommerferie? Det føles virkelig ikke sånn, iallefall ikke her på Vestlandet. Dagen i dag kjennes ut som en helt vanlig lørdag selv om det faktisk er fredag i dag, en regntung lørdag. Luften er klam, varm og solen titter frem innimellom. Sånn som det er ute nå håper jeg det begynner å tordne i dag. Det er så koselig å krype under teppet med en bok eller spill på mobilen og bare høre det dundre løs ute.

Jeg har vært en tur i banken og fått gjort om kortet mitt så det kan brukes i utlandet, noe som sannelig var på tide. Jeg møtte søsteren min i sentrum når hun var ferdig på skolen for å så gå hjem. Resten av dagen går nok til å rydde soverommet og vaske klær før kvelden kommer. Jeg skal også gå igjennom bloggene til fine dere som kommenterte på forrige innlegg og jeg gleder meg til mye inspirasjon.


- Hvordan er begynnelsen på sommerferien deres?
- Hvordan er været hos deg? 

Jeg vil lese din blogg!

Heihei! 
Familien vart kjempe overrasket når de kom hjem til ferdiglaget middag før i dag. Jeg tok det jeg fant i kjøleskapet og lagde en kyllingsalat med mye godt oppi. Det er så koselig med så mye god tilbakemelding selv om det bare var en lett middag med dressing på. Det var kjempe koselig at familien samlet seg rundt bordet uten stress til en forandring. Over til overskriften så trenger jeg blogger å lese! Kommenter gjerne bloggen din i kommentarfeltet så kan jeg ta en titt innom. Jeg trenger inspirasjon og kanskje du får en ny leser.

 
#dinblogg #bloggendin #inspirasjon #foto #blomster #overraskelse 

2 fra Redken


Jeg vil anbefale to produkter til dere fra redken som jeg kjøpte på en frisørsalong for noen måneder og kanskje til å med ett helt år siden. Du kan kjøpe begge produktene på de fleste frisørsalongene og jeg husker ikke prisen, men jeg tror det lå på rundt 200-400 kr for hver. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg kjøpte noen av de og begge er blitt brukt mye av, alikevel er det en del igjen. Begge dufter godt, så det er jo bare ett pluss. 


Redken heat styling er til alle hårtyper. Det er en varmebeskyttende før du skal føne håret og den funker veldig bra. Håret blir glansfullt og mykt etter tørking. Du påfører den i vått hår forsiktig i fra ørene og ned, men pass på å ikke bruk alt for mye på en gang. 


Redken Curvaceous ringlet er for de med krøller og den bruker jeg etter jeg har dusjet i håndkletørt hår. Den både fremhever og former krøllene i håret ditt. Håret blir også glansfullt og "glatt" uten at det ser fett ut. Denne påfører du lett i håret og i tuppene, pass på å ikke bruk for mye eller ha på toppen av hodet for da ser det gjerne fett ut, noe en ikke vil. 

- Har du prøvd noen av desse produktene før?
- Har du ett hårprodukt du vil anbefale?

#redken #hårprodukt #hår #frisyre #frisørsalong #tips #anbefaling #krøller #varmebeskyttende #favoritter

Bra start på dagen

Å så deilig jeg har det akurat nå! Jeg sitter nydusjet på rene sengetrekk iført kosebuksa og bare nyter resten av fridagen. Jeg startet dagen på treningssenteret for en kondisjonstrening og jeg begynner å se fremskritt, for en herlig følelse. Kroppen var utrolig nok fortsatt rastløs når jeg satt meg inn i bilen, så jeg og miljøterapauten jeg har kontakt med tok bena fatt og gikk oppover bystien en tur. Jeg tenkte å gjøre noe fint for familien så om ikke lenge tenkte jeg å overaske de med middag om jeg finner noe spennende og noe som frister.


- Hvordan har din dag vært så langt? 
- Foretrekker du å trene om kvelden eller morgenen?  

#trening #rastløs #tur #treningssenter #glede #overaskelse #sunt 

Friskt og godt

God kveld dere. Nå sitter jeg hjemme i sofaen med kveldsmaten framfor meg. Jeg fikk pappa til å dra innom butikken for å kjøpe litt lime kesam og friske bær, noe som har blitt en klar favoritt her i huset. Det er jo så godt og så sunt. Jeg kom hjem fra Bygstad for noen timer siden etter å ha vært der i to dager. For en herlig start på sommerferien. Jeg kjenner det er litt godt å komme hjem igjen, men samtidig trist og tomt. Nå skal jeg se om jeg finner en film og så bare slappe av resten av kvelden.- Har du smakt lime kesam før? 
- Har du begynt på sommerferie? ¨

#friskt #sunt #kosthold #mat #oppskrift #deilig #overnatting 

Carry you homeDenne sangen går på repeat hjemme hos meg. Den er så utrolig fin og den fester seg på hjernen. Det er så dumt at den ikke ligger på spotify, men men. Den er herlig ♥

- Hva syns du om sangen?
- Hvilken sang går på repeat hos deg?

#musikk #musikktips #tips #anbefaling #repeat #foto #fotoblogg 

Max flaks

God morgen fine dere! 

Endelig er all denne ventingen og uvitenheten over. Jeg er så utrolig glad! Jeg har ikke komt opp i eksamen verken skriftlig eller muntlig i år og det kaller jeg maks flaks. Det er svært skjeldent at jeg har så mye hell med meg og jeg kjente bare at hele kroppen sank sammen av lettelse når ingen hadde ringt meg etter klokken 10. Jeg tror denne dagen virkelig kommer til å bli fin. 


Lykke til alle som kom opp i eksamen! ♥

- Har du sluppet unna eksamen eller har du eksamen denne uken? 

The fault in our stars

På søndag var jeg og en venninne på den omtalende filmen The fault in our stars. Herregud jeg tror mesteparten av salen satt å gråt, noe jeg også gjorde når jeg leste boken. Jeg tror dette er den første gangen jeg kan si at jeg ikke klarer å velge hva jeg likte best av boken eller filmen. Begge deler er bare så fin, trist og fantastisk! 

Hazel er 17 år, og kommer aldri til å bli frisk igjen. Det har hun visst siden den dagen hun fikk kreftdiagnosen. I tre år har legene behandlet henne. I tre år har hun levd med dødsdommen.

Hazel og Augustus møtes i en støttegruppe for kreftsyk ungdom. Begge har vært syke lenge, men nekter å være den tapre kreftpasienten som heroisk kjemper mot sykdommen med umenneskelige krefter og som aldri klager eller slutter å smile. Nei. De vet begge at de har hatt maks uflaks og at sjansen er stor for at de dør unge er stor. Kreft er noe dritt. Men de liker hverandre. Etter hvert mer og mer. Og langsomt og forsiktig nærmer de seg -- så forsiktig som det kan bli når én har et kunstig bein og den andre går rundt med en oksygentank på slep og en slange inn i nesa. Og kjærlighetshistorien deres skal bli en sånn som poetene skriver dikt om. E p i s k.

Dette er en roman om liv og død. Om hvor morsomt, spennende og tragisk livet er. "Kreftbøker suger", sier hovedpersonen Hazel i romanen. Det gjør ikke denne. Derimot får den deg til å tenke over de store spørsmålene i livet, til å le høyt, og til å gråte innsjøer. Det er ikke en bok om kreft og død. Det er en himmelstormende vakker og gripende historie om Hazel Grace og Gus. Om å være ung og likevel stå med den ene foten i graven. Om å tro at man aldri kommer til å bli overrasket igjen. Og om å få sitt siste ønske oppfylt. 
- Bakksiden av boken. 

- Har du sett filmen eller lest boken?
- Hva syns du om den og eventuelt hva likte du best? 

Fargefeil

God morgen! 

Flinke meg har klart å beregne helt feil etter ett forsøk på å stripe håret mitt i går. Jeg er så utrolig skuffet over meg selv etter mitt forrige forsøk på å stripe det hjemme da det skjedde akkurat det samme som har skjedd nå. Jeg lovde meg selv å aldri gjøre det igjen og nå sitter jeg her med tørt, slitt og veldig oransje hår. Nå må jeg nesten bare leve med det og prøve å få farget det en bruntone på torsdag. Jeg anbefaler dere virkelig å stripe det hos frisør om dere går fra mørkebrunt til blond, bare sånn at det er nevnt.

Nå skal jeg og venninnen min Josefine som du kan finne bloggen til her få i oss litt frokost før vi får på oss klær og sko og videre ta turen utendørs. Ha en fin tirsdag! - Hva skal du i dag?
- Har du gjort samme feil?

#hjemmefarging #feil #striping #hår #farging #farger #tur #blond #tabbe

Dagen er som rosa skyer

Akurat nå er jeg så glad og dagen har vært som rosa skyer. Avslappende, mer enn fin og bare så god. Å det er så deilig med ferie! Jeg krysser virkelig fingrene for at jeg ikke kommer opp i eksamen de to neste dagene, noe jeg tror dere andre som ikke har komt opp også gjør. Jeg vil ønske alle som ikke har komt opp lykke til og til dere som har komt opp vil jeg si bra jobbet! Det skal bli utrolig godt med fri nå kjenner jeg, så det er bare å stå på i to korte dager til.

Jeg kom nettopp inn døren etter en tur til Bygstad og en tur innom sentrum sammen med noen venninner. Jeg ser virkelig frem til å ikke gjøre noe som helst annet enn skype og redigering av bilder resten av kvelden. Bare nyte denne fine dagen.
- Hva gjør du i dag?
- Er du komt opp i eksamen?

#rosa #skyer #foto #fotoblogg #ferie #sommer #glede #lykkelig  

Serietips #1

Chuck er en serie basert på fire sesonger med humor, action og litt kjærlighet. Chuck er en nerd som blir blandet inn med CIA når han får en "minnebrikke" med hemmeligheter lagret i hodet. Agent John Casey og Sarah Walker blir sendt for å hente "minnebrikken" ut av hodet hans, men ting går ikke som forventet. 

Awkward er en ungdomserie som både får deg til å rødme og le. Jenna Hamilton har ikke altid flaksen med seg og det er altid noe kleint eller morsomt som skjer. Hun står mellom to helt forskjellige gutter og blir nødt til å ta valget om hvem hun skal velge, med problemet er at begge har sine posetive og negative sider.

Pretty Little Liars handler om fire jenter som har mistet bestevenninnen sin. De prøver å finne ut hvem som har drept henne, men noen prøver å stoppe de fra å finne ut sannheten.


Castle er etternavnet på den kjente forfatteren Rick Castle som blir etterforsket for drap i første episode og etter det har han hengt seg på politiet og hjelper de med å løse en rekke mystiske drap imens han skriver bøker som er basert på sakene og etterforskeren Kate Beckett. Serien er proppet med spenning og mye humor.

Dexter jobber som tekniker på dagtid og seriemorder på natten. Ut i serien møter Dexter Rita som har to barn i fra før og sammen får de en sønn, men det stopper ikke Dexter i jobben.

Dollhouse
 er en serie der vi følger Echo. Echo er en av de jentene som bor i huset der mennesker blir brukt som dukker. De må gjøre alt fra å være kjærester til klienter til skumle oppdrag, deretter blir hukommelsen deres slettet og de begynner på nytt. Sagte begynner Echo å få tilbake hukommelsen og hun prøver å stoppe de som styrer huset.  


Orange is the new black handler om snille Piper som blir satt i fengsel på grunn av narkotika smugling som skjedde for flere år siden. Serien er morsom, spennende og umulig å legge fra seg. Hvor lenge vil det ta før Piper forandrer seg og skjønner at fengsel ikke er for snille piker. 

Sons of Anarchy står øverst på listen min for serier å se for øyeblikket. Jeg skal til å begynne på sesong 5, men måtte se #oitnb sesong 2 først. Vi følger MC klubben SOA der hovedpersonen er Jax. Det er konflikter, hat, vennskap, familie, kjærlighet, hemmeligheter, action, spenning osv. Jax vil bare det beste for klubben og ikke gjøre samme feilen som faren, men det er ikke lett. 

The Carrie Diaries er en søt ungdomserie. Serien handler om Carrie Bradshaw og om livet hennes før Sex and the city. Hun oppdager New York, kjærlighet, konflikter, hjertesorg og high school.

- Har du sett noen av seriene? 

#serie #serietips #tips #anbefaling #serieanbefaling #tvsrie #serier

Tilbakeblikk

God morgen! 

Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg alarmen på klokken 08.30 i dag tidelig, hvordan er det mulig å få til på en søndag? Uansett var det like greit å bare stå opp og ikke ligge å dra seg til langt ut på dag for det ville fått konsekvenser i kveld. Jeg har så mye jeg har planlagt å gjøre i dag, men får se hva som faktisk kommer til å bli gjort. Dagen består av rydding i bokhylla, hudpleie, ut i finværet med en god bok, snekring på en gammel vegghylle og ut med en venninne senere på dagen. Dette er en søndag jeg virkelig ser frem til.

Jeg tenkte forresten å vise dere bilder jeg tok på stranden i langhelgen, en må bare elske Måløy. Så fredelig, stille, koselig og en herlig natur! 
- Hva syns du om bildene? 
- Er du tidelig oppe i dag?

Røde bringebær

For en herlig lørdag! Jeg tok på meg joggesko og gikk inn til sentrum i formiddag der jeg har vært mesteparten av dagen. Jeg møtte min gode venninne Birgitte før vi gikk litt rundt i sentrum, men ingen av oss var i grunn i shoppemodus så vi fant oss en benk utendørs. Da sentrum begynte å bli tomt dro vi hjem til meg der vi satt oss ut på altanen med litt kesam og bær. Herlig. Herregud så fort tiden går i godt selskap.  Det er så koselig å treffe igjen venner en ikke har sett på lenge og når en har så mye å snakke om! Nå skal jeg ta på meg kosebuksa og tilbringe resten av lørsdagskvelden med familien. Hjemmelaget pizza står i ovnen og søsteren min er allerede i full gang med å finne en film. Kos dere i kveld, det skal iallefall jeg. 

- Hva gjør du i kveld?
- Har du hatt en fin dag? 

Solskinn

God morgen fininger! 
Dagen min  begynte allerede klokken halv ti på grunn av bråkete søsken som ikke tar hensyn, men det går greit. Jeg begynte dagen med en kopp te ute i solen, desverre er det alt for varmt til å sitte ute. Pc'n står plassert på skrivebordet der jeg skyper med en venninne imens jeg rydder rommet. Det er helt utrolig hvor fort rommet blir rotete igjen når en prøver å finne klær om morgenen. Jeg vet enda ikke hva dagen bringer, men jeg tar det som det kommer. Det er jo sånn det ofte blir. Ha en fin lørdag! - Hva gjør du denne lørdagen?

Ferie innkjøp

Fraværet mitt på bloggen har flere grunner, men jeg velger å ikke ta de opp på bloggen. Det er så utrolig stressende denne uken der ingen egentlig vet hva som skjer på grunn av eksamenopptrekning. Jeg er en av de heldige som enda ikke er trekt opp , men tiden kan enda komme. I tillegg er været så utrolig herlig ute og derfor blir mesteparten av tiden tilbringt ute. I to dager på rad nå har jeg vært i shoppe modus og har fått kjøpt inn en del viktige ting til ferien. Det er to uker og en helg til jeg skal til herlige Thailand, noe jeg skal lage ett innlegg om senere. Å som jeg gleder meg! Jeg tenkte å lage ett innlegg senere om hva en bør pakke med seg på ferie og som sagt om Thailandsturen. Jeg har så mye blogginspirasjon nå når jeg ikke har blogget på en stund. 


♥ Hvit topp fra Cubus 79,-  ♥ Ferskenfarget genser fra Vero Moda 89,- ♥ Sko fra H&M 99,- ♥ Genser/tunika H&M 149,- ♥ 


♥ 3 Shortser fra H&M 79,- 50,- 50,- ♥ Topp fra veromoda 99,- ♥ Sokker H&M 79,- ♥ Grå sove tskjorte fra Cubus 149,- ♥ Hårbånd fra Glitter 14,- ♥
♥ Sovemaske fra ebay 10,- som du finner HER. God å ha på flyet ♥


♥ Blomstenes hemmelige språk av Vanessa Diffenbaugh 69,- ♥ Kunsten å høre hjerteslag av Jan Phillip Sendker 149,- ♥
♥ City of heavenly fire av Cassandra Clare 169 kr fra haugenbok.no ♥
Å som jeg gleder meg til å lese den 7. boken av skyggejegerene eller The Mortal Instruments som det heter på engelsk. Jeg har lest bok 1-4 på norsk, men så hadde jeg ikke tolmodighet til å vente på at de neste bøkene skal komme, så hvorfor ikke lese de på engelsk.  


♥ Vannfast maskara fra VITA 139,- ♥
Anbefaler virkelig å ta med vannfast maskara og ikke den vanelige på sydenturer. Siden en gjerne blir svett og at sminken renner.


♥ Sminkefjerner fra VITA 64,- ♥ 
Når du har vannfast maskara er det selvfølgelig umulig å få det av med vann og for så vidt vidt med vanelig sminkefjerner og derfor fikk jeg anbefalt denne sminkefjerneren.

- Hva syns du om innkjøpene?

- Noe tips til hva en bør kjøpe før ferien? 

#kosmetikk #sminke #shopping #innkjøp #ferie #tur #eksamen #tips #anbefaling 

3 favoritter

Det gikk overasskende bra på eksamen i dag og jeg er i grunn ganske fornøyd med karakteren jeg fikk. Jeg gikk fra å ligge midt på treet til å bli skyvd en karakter opp. Når det gjelder jobb intervjuet ringer de meg på fredag. Jeg grugleder meg og håper virkelig på positivt svar.

Jeg tenkte å anbefale dere parfymene mine. Jeg har tre favoritter til sommeren, som i grunn kan brukes hele året.  Viva la juicy - denne er definitivt favoritt nr 1. Den lukter utrolig godt og den er verken for sterk eller for svak. Jeg har allerede brukt opp en flaske, men har allerede kjøpt en ny som er klar til bruk for sommeren. Flasken er stor, så det er mye innhold og den er heller ikke for dyr. 

Guess seductive i'm yours - denne er en sterk, blomsteraktig duft av. Den er veldig søt, så en sprut er nok. I tilegg er flasken super søt! 

Ralph av Ralph  Lauren - Denne har en utrolig fresh duft og jeg elsker den.

- Hvilken parfyme bruker du?

#parfyme #tips #anbefaling #foto #fotoblogg #favoritter #parfyme #kosmetikk

Stappfullt program

Det har skjedd så ufattelig mye styr det siste døgnet som har gjort at jeg har skjøvet eksamenøving helt til siden, dårlig ide. Humøret eller formen har ikke vært på topp og det er nå jeg får igjen for det. Jeg merker at jeg kan veldig lite om temaet. Dagen er proppet full av avtaler allerede fra 11.30 og frem til kl 16, så ikke har jeg tid til å forbrede meg så mye heller. Jeg sitter å pugger for harde livet og i tillegg må jeg forbrede meg til jobbintervjuet som de ringte etter i dag tidelig. Jeg krysser virkelig fingrene for at dette skal gå bra. - Stresser du denne morgenen?
- Har du vært på jobbintervju til sommerjobb? 

Rastløs

Jeg er så rastløs. Jeg får ikke ro i kroppen nok til å kunne sette meg ned å lese. Jeg burde lese, jeg må lese. Eksamen er i morgen og jeg må kunne dette. Hvorfor fikk jeg akurat tema varmepumpe? Jeg forstår det ikke nok til å kunne forklare med mine egne ord. Jeg er skolelei og tenker for mye. Jeg har prøvd alt fra avslappningsøvelser jeg fant på nettet, musikk og lagt bort bøkene en stund, men jeg finner ikke roen i kroppen. Jeg må gjøre noe annet, jeg må ut og jeg trenger noe annet å tenke på en stund. Trenger å klarne hodet. Jeg tar meg en pause, drar en liten tur til sentrum og så hjem for å gjøre ett nytt forsøk. Jeg skal klare dette.- Er du ofte rastløs når det er noe du må konsentrere deg om?

Morgenstund

Jeg sitter med pc'n på fanget og skal straks komme i gang med dagen. Jeg satte klokken på alarm klokken 09.30 i dag for å få så mye som mulig ut av dagen selv om jeg har skolefri. Jeg skal lage meg en skikkelig frokost, en kopp te og bare nyte morgenen før jeg kommer i gang med eksamenlesing. Det er eksamen i morgen og jeg kjenner jeg gruer meg noe veldig til å stå å snakke om varmepumpe i hele tyve minutter etterfulgt av utspørring i resten av kapittelene i boken. Ønsk meg lykke til! 


- Har du framføring / innlevering / tentamen eller eksamen denne uken?

Farger på himmelen

Kveldsola er helt herlig ute, så det var rett inn på soverommet og hente kameraet. Jeg skulle ønske jeg bodde med vannet og ikke ett sted det er så mye fjell på dager som dette.

Jeg har holdt på med eksamen notering og lesing i hele ettermiddag/kveld så nå er jeg helt utslitt. Jeg kjenner det skal bli deilig å krype under dyna om ikke lenge og bare slokne. 
- Hva syns du om bildene?

Real Techniques

Endelig er de her! Sminkekostene Real techniques sminkekostene fra ebay. De er utrolig myke og funker like godt selv om de er falske - noe jeg ikke bryr meg om. Det tok ca tre uker fra jeg bestilte de til de dukket opp i postkassen min i dag. Jeg har hørt så mye bra om de og jeg gleder meg til å prøve de ut.

Jeg har nettopp vært i sentrum for en tur til tannlegen til kontroll og ingen hull på meg. Jippi. Nå skal jeg ordne meg ett glass iskaldt sitronn vann med isbiter og gå ut på altanen. Bleke meg tenkte å få litt farge på kroppen og ellers bare nyte dagen.

- Har du prøvd kostene eller hørt om de?

#realtechniques #sminke #sminkekost #kosmetikk #ebay #skjønnhet #nettshopping

hits