Gabrielle -

Din blogg?


Jeg trenger noe å lese på, nye blogger å lese og inspirasjon. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet og så tar jeg en tur innom. Kanskje du får en fast leser ♥

#inspirasjon #inspo #tips #lesere #dinblogg #foto #fotoblogg #bloggtips

Red vanilla

Jeg sitter på gulvet på rommet mitt med en bunke gamle magasin og en coca cola vanilla som smaker utrolig godt. Jeg vurderer å lage en collage og henge opp på skapsiden på rommet mitt. Det er så morsomt å holde på med kreative ting og en har liksom noe å gjøre på en fri dag. Morgenen startet allerede klokken åtte i dag tidelig, da var jeg lys våken selv om jeg ikke sovnet før langt ut på natt. Jeg sitter å venter på søsteren min på 13 som kommer bortom en tur før hun skal i bursdag til noen venninner. Jeg har fått i oppgave å ordne henne til temabursdag, så dette kan blir spennende. - Hva gjør du i dag? 
- Har du smakt coca cola vanilla? 

#cocacola #vanillla #detnye #fri #collage #temabursdag #hjelp #tips 

4 sovefavoritter

 
Ella Eyre - We don't have to take our clothes off

 
Passenger - Feather on the clyde 
Michael Collings - It's not you


Jasmine Thompson - Let her go

- Hva syns du om sangene?
- Hvilke sanger står på repeat hos deg om kvelden? 

#musikk #musikktips #repeat #foto #rosa #favoritter 

Victoria's SecretSe hva som dukket opp i postkassen min i dag etter to ukers ventetid. De dufter helt fantastisk og jeg har bare lyst på mer.. desverre vil ikke økonomien det samme. Du kan finner de her HER eller HER. Jeg bestilte fra ebay og er strålende fornøyd. 

- Hvilken er din favoritt? 

#ebay #vs #victoriassecret #victoriasecret #parfyme #mist #bodyspray #herlig #rosa #innkjøp

Deilig sommervær

Å det er sommer dere! Hele dagen har flydd av gårde ute i finværet, det er jo så varmt og deilig. Jeg tilbringer "skoleuken" i Bygstad hos min kjære venninne Josefine og datteren hennes på fem måneder som bare er helt herlig. Det er så deilig å bare ha to skoledager denne uken og resten fri, noe jeg tar med ett stort smil. Dagen har gått til å ta mye bilder, besøk hos "bestemor", god mat, hyggelig selskap, en liten tur og bare vært ute i frisk luft. Vi er straks i gang med å rydde opp før vi skal begynne på en episode av Alphas som er en ny serie vi har begynt på og den er virkelig verdt å se om du er ute etter noe nytt. Ha en fin kveld dere, det skal iallefall vi.


- Har dere hatt en fin dag?
- Hvordan er været der du bor? 

#sommer #foto #glede #serie #serietips #tur #dyr #pus

Oversvømmelse i tekoppen

Vi er komt til en ny uke, men nye muligheter ... vel den begynte ikke bra for meg. Jeg kom meg ikke på skolen i dag selv om vi har kort dag. Jeg var alt for sliten og alt for trett etter en søvnløs natt, i tillegg hadde jeg glemt å ta på alarmen på telefonen. Jeg har sovet helt til nå og jeg vet selv at det er en dårlig ide når vi kommer til natten igjen, men heldigvis har vi fri i morgen. Det er så deilig at tirsdagene er skolefri nå fremover. Det  blir en slapp dag hjemme i dag med Prison Break på pc skjermen, en kopp med deilig pukka te i hånden og så må jeg prøve å få gjort noe matte på egenhånd. 
- Hva syns du om bildet? 
- Er du hjemme fra skolen i dag? 

#te #pukka #pukkate #skole #serie #serietips #photoshop #redigering #foto 

Bitt av basillen

Denne søndagsfølelsen som jeg våknet med i dag tidelig gikk bort utover dagen. Jeg har hatt en så utrolig fin dag sammen med søsteren min som er ett år yngre enn meg. Vi kommer egentlig aldri overens, men når vi først har våre fine øyeblikk så er de virkelig fine og de er det verdt å ta vare på. Dagen har vi tilbringt ute med en liten fotoshoot, latter, kos og god grillmat. Jeg har også fått begynt på serien jeg anbefalte, altså prison break ...og nå er jeg bitt av basillen, så en episode vart til seks. Om ikke lenge skal jeg finne øretelefonene, krype under dynen,  og koble helt ut. - Har dere hatt en fin dag?

#portrett #fotoshoot #glede #familie #foto #redigering #grilling #prisonbreak #serie  

Ebay finds #1Naked3 Palette HER // Victoria Secret mist HER // Real Teqhniques sminkekoster HER // Nars blush HER // Gorillapod HER // Polaroid kamera HER //
// Daniel Wellington klokker HER // Iphone linse HER // Veske HER // Iphone 5/5s deksel HER //

- Hva syns du om funnene?
- Noe du ønsker deg? 

#ebay #finds #wants #ebayfinds #ebaywants #nett #shopping #mote #sminke  

Den søndagsfølelsen

God morgen solstråler. 
Jeg håper alle har en fin søndag så langt og får en strålende dag. Jeg har nettopp tvunget meg selv ut av sengen og fått i meg noe mat. Jeg kjenner virkelig på kroppen at det er søndag i dag - det er denne søndagsfølelsen da. Planen for dagen er vel egentlig å komme seg ut i varmen og suge til seg D-vitaminer. Ut av det blå fikk jeg plutselig lyst å se Prison Break serien helt på nytt, så om jeg får tid vurderer jeg å begynne på sesong 1 i kveld. Jeg anbefaler virkelig den serien til dere! 
- Er det varmt der du bor?
- Noen planer for dagen? 

#sommer #serie #serietips #prisonbreak #søndag #foto  

Lørdagskos

Etter en fin dag ute i varmen, både i sentrum og på altanen har jeg og søsteren min trukket oss inn for kvelden selv om solen fortsatt skinner ute. Planen er å ha litt kvalitetstid sammen og det er noe vi aldri har, så dette blir koselig. Vi har rigget oss til i stuen med litt grønnsaker og dip, og så har vi funnet frem to filmer vi skal se i løpet av kvelden. Insidious er en thriller imens The impossible er en utrolig trist og sann historie, jeg anbefaler dere virkelig å se begge. 
- Hva driver dere med i kveld?
- Har du sett filmene? 

#film #filmtips #anbefaling #foto #kos #sommer #sunt #sunn #kosthold

I sminkeveska

♥ Kanebopudder fra parfymelle ♥ Gosh øyenbrynspudder, Max factor maskara,  Fit me concealer og Isadora wake-up make-up fra VITA ♥
♥ Speil, blush, dip liner og eyeliner fra H&M ♥ VICHY ansiktskrem fra apoteket. ♥

Jeg har prøvd så utrolig mange maskaraer siden jeg begynte med maskara for mange år siden, men har aldri funnet den rette før nå. Jeg elsker maskaraen fra Max factor til mine øyenvipper. Den klumper seg ikke, børsten er hard og jeg får så lange øyenvipper av den uten at de blir for tykke og ekle. 

VICHY ansiktskremmen er jeg ganske fornøyd med. Jeg bruker den hver morgen før jeg skal sminke meg og den "tørker" raskt etter jeg har hatt den på. Jeg tror jeg betalte 200-250 kr for den på apoteket og er det noe en burde bruke mye penger på så er det en god ansiktskrem. 

Kanebo pudderet fra parfymelle er bare helt supert så fort du har funnet fargen som passer til deg. Rett etter du har tatt det på ser du litt "puddrete" ut i ansiktet, men det er nesten sånn at det blir finere i ansiktet utover dagen. 


♥ Vippetang fra lindex ♥


♥ Leppsyl med farge fra VITA ♥ Lilla leppestift fra Cubus ♥ Rød leppestift fra makeupmekka ♥- Har du noe av det samme eller noe du vil anbefale?

#sminke #sminkeveske #tips #anbefaling #mote #farger #shoppe #foto  

Kveldstur

Det er en knapp time siden jeg kom inn døren etter å ha gått en lang tur. Himmelen var bare ett stort lerret av farger og jeg har aldri sett himmelen sånn før. Desverre lå både kamera og mobil igjen hjemme. Temperaturen ute er bare helt fantastisk og selv om jeg er mørkeredd fristet det ikke å gå inn igjen. Nå sitter jeg å ser igjennom gamle bilder på harddisken og har så lyst å stripe håret mitt blondt igjen. Jeg vurderer faktisk å gjøre det til uken som kommer, men vi får se hva studentkontoen min sier til det. Nå skal jeg se ferdig en episode av Castle (hvem elsker vel ikke den serien?) og så skal jeg stupe i seng. 


- Liker du å gå turer om kvelden?

- Noen som har erfaring med striping/farging fra mørkt til lyst hår? 
Oppsett
#hjelp #tips #blond #farging #tur #glede #castle #serie #serietips  

Carry you home


Jeg kom over denne utrolig fine sangen av Zara Larsson på denne bloggen HER i går. Det er helt utrolig at hun bare er 16 år og med en helt fantastisk stemme. 

- Hva syns du om sangen og artisten? 

#sang #musikk #zaralarsson #musikktips #anbefaling #tips  

Morgenfugl

God morgen dere.
Jeg våknet for knapt en time siden og har sittet å finpusset litt på norskfremføringen som skal være klar til i dag. Jeg gruer meg noe veldig, men det skal bli deilig å bare få det ferdig. Jeg kan ikke fordra å framføre høyt forran andre, men jeg innser selv at dette er en god øvelse til fremtiden. Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordnet meg før skolen står for tur og så blir det tidelig helg! Jeg håper alle får en fin fredag og en god helg.


♥ Verdens beste parfyme etter min mening ♥

- Hvilken parfyme har du?
- Er du tidelig oppe i dag? 

#morgenfugl #parfyme #anbefaling #tips #skolearbeid #framføring 

Fargerik norskoppgave

Jeg sitter her å skriver på en diktanalyse som vi skal framføre på skolen i morgen. Vi har fått i oppgave å analysere en norsk sang og da har jeg valgt den kjente sangen Sommerfuggel i Vinterland som er skrevet av Halvdan Sivertsen. Jeg har hatt to uker på å gjøre den på og har lagt den til side i over en uke, så nå er det på tide å komme i gang igjen siden det er i morgen den skal være klar. Jeg kan ikke fordra å lese høyt forran andre, men desverre er det sånn en bare må igjennom på skolen. Ville blitt glad om dere ønsket meg lykke til! 


- Liker du å framføre? 
- Har dere framføring/innlevering til i morgen? 

#skole #farger #fargerik #musikk #norsk #sang 

Herlig morgen

Lykke er å legge seg nydusjet på rene sengkle og nyvasket rom. Jeg sov så utrolig godt i natt og formen er begynt å komme seg, så jeg føler meg så mye bedre enn i går. Jeg sitter med en deilig frokost forran meg og er klar for å starte dagen litt sent. Frokosten består av tortillalefse med fyll og sitronvann, nam! Jeg skal på månedsmøte nå klokken halv to, så jeg tenkte å ta bena fatt og gå dit selv om det regner. ...men nå bor jo jeg tross alt på Vestlandet der det som oftest regner.


♥ Tortillalefse ♥ Kremost naturell ♥ Cherry tomat ♥ Agurk ♥


- Tar du deg tid innimellom til å lage en skikkelig frokost?

#frokost #oppskrift #sitronvann #lykke #mat #trening  

Te, sykdom og film

Jeg sitter sammenkrøllet i sengen med pc'n på fanget og en kopp te på nattbordet. Formen er ikke helt på topp så jeg har vert hjemme fra skolen. Kroppen er helt slapp, hodet dunker og jeg har sovet i hele 15 timer der jeg bare har våknet en gang. Jeg har ryddet litt i sminken og på nattbordet, så resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Jeg så The Amazing Spiderman fra 2012 i natt og herregud så kjekk hovedpersonen er! Jeg likte denne filmen mye bedre enn de originale filmene, så i kveld tenkte jeg å se den andre filmen om jeg finner en med bra kvalitet. 
Jeg ønsker dere en fin kveld! 

- Er du syk eller har vært syk?
- Har du sett The Amazing Spiderman? 

#te #spiderman #film #filmtips #sminke #sminkekost #syk #foto 

Tips i sommervarmen

Å det er så deilig at det endelig er begynt å bli sommer ute. Solen skinner og varmegradene nærmer seg hele 20 grader i skyggen. Jeg fant denne oppskriften på vannmelonshakes på en blogg for en god stund siden og dette måtte jeg prøve ut. Det smaker helt himmelsk i varmen, spesielt om du er glad i vannmelon og isbiter. ...bare ikke ta sitronskall oppi som jeg gjorde når jeg skulle pynte for det vart så bittert og endte med at jeg måtte pirke de ut av. Det er bare å starte opp blenderen! 


♥ Vannmelon ♥ Masse isbiter ♥ Litt sitronsaft ♥ ...om du vil ha det litt søtere kan du ta litt sukker i, men jeg gjorde ikke det ♥

- Hva foretrekker du i varmen? 
- Har du laget vannmelon shake før? 

#oppskrift #sommer #rosa #vannmelon #frukt #anbefaling #tips #foto #fotoblogg

God morgen

Er ikke det bare helt herlig å våkne til strålende sol og flere varmegrader på en fridag?
Det er ikke noen skole på tirsdager på oss fra i dag og fremover mot sommerferien noe jeg absolutt ikke klager over. Planen på programmet i dag består iallefall av å rydde og pakke litt før jeg drar hjem til Førde, så evt en tur til sentrum og en tur på bossplassen der jeg både skal levere og ta. Jeg har så lyst å være kreativ og har noe å jobbe på. Derfor tenkte jeg å finne noen planker/paller og lage en bokhylle av. Jeg gleder meg sånn til den er ferdig og mest av alt til resultatet! 


- Hva bedriver du dagen med? 

Uventet pause

Jeg tok brått en pause fra bloggen i noen uker. Det var rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe å skrive om i det hele tatt. Jeg har ikke hatt noen motivasjon til å åpne ett innlegg og skrive noe som helst, men jeg må innrømme at det var godt å ta en pause. Nå er jeg tilbake med ny inspirasjon, nye ideer og ny blogglyst som jeg gleder meg til å vise dere. 


Jeg sitter for øyeblikket med rumpa plantet i sofaen i leiligheten til Josefine. Minecraft står på minimer på skjermen, noe jeg har fått helt hekta på i det siste utrolig nok. Det er så gøy å bare være kreativ! Dagen har gått skikkelig fort med jobb intervju (som jeg venter spent på svar fra), en snartur hjemom, tilbake til Bygstad som jeg har vært hele uka og vi storkoser oss. Kjenner vireklig jeg gleder meg til jeg får min egen leilighet. 

hits