Gabrielle -

Lang, men god morgen

God morgen dere! 

Er det ikke deilig å bare sove helt ut, lage seg en god og skikkelig frokost og bare ta dagen som den kommer? Det syns iallefall jeg. Nå sitter jeg med pc'n på fanget, en kopp te på siden og bare nyter morgenen med herlig musikk i bakgrunnen. Jeg tenkte å begynne dagen med å rydde litt i huset for å overaske og gjøre familien skikkelig glad til de kommer hjem fra skole og jobb. Jeg håper alle har en fin fredag.


- Er du på skolen i dag?
- Hva gjør du for å gjøre familien din glad? 

Hjemmepleie

Nå har jeg ikke vært innom bloggen på noe som kjennes ut som evigheter. Jeg kjenner virkelig at det frister å begynne igjen, så jeg tenkte hvorfor ikke skrive ett innlegg nå når jeg har tid. Det er så mye som foregår for tiden med skole, venner, jobb, aktiviteter og trening at det er vanskelig å få bloggen inn i timeplanen, jeg burde skjerpe meg. Jeg sitter hjemme for øyeblikket med halsbetennelse og feber, men jeg er nok ikke den eneste som er syk nå som høsten er på vei rett rundt hjørnet. 


Hva er vel bedre enn en liten hjemmespadag på en tid som dette. Pledd, ansiktsmaske, te, hårkur, bodyscrub og bodylotion, oppskjært frukt og bare slappe av med en bok, ett blad, musikk eller en tvserie. Jeg holder forresten på med en serie som heter Heaven som jeg virkelig anbefaler dere som liker fantasy og politiarbeid sammenkoblet. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg setter meg ned med en ny episode og bare slappe av imens jeg venter på at forkjølelsen skal avta. 


- Hva gjør dere i dag?

#hjemmespa #spa #hår #pleie #skjønnhet #anbefaling #tips #foto #te #høst

Pakkeliste (tips)

Jeg orker ikke begynne å passe til Thailandsturen før i morgen, så jeg legger igjen en liten huskelapp til meg selv her. Er dere også usikker på hva dere skal pakke med dere i sommer eller på ferie generelt? Jeg tenkte jeg skulle skrive noen enkle tips til dere som en gjerne trenger på ferier. Dette er det jeg kommer på nå, så om jeg har glemt noe blir jeg glad om dere legger igjen en kommentar.

♦ Gode sko - Sko til stranden, gå med i byen og finsko (i tilfelle en anledning kommer opp.)
♦ Undertøy og klær til så mange dager du skal være der. 
♦ Tampong.
♦ Strikk og hårspenner. 
♦ Penn. Det er alltid lurt å ha i vesken om du må fylle ut noe eller vil sitte å tegne på flyet.
♦ Bok.


♦ Pass og kopi av pass.
♦ Lommebok, visakort og kontant. Det er jo ikke sikkert du kan bruke kortet i landet.
♦ Sovemaske, ørepropper og mp3/ipod til flyturen. Trådløs/oppladbar lader er greit å ha. 
♦ Lader til alt, kamera, mobil, ipad/pc om du vil se film på flyet eller blogge på reisen.
♦ Solbriller, antiback og en liten flyparfymeholder (du kan kjøpe de på nett eller enklere liv)


♦ Sminkefjerner.
♦ Vannfast maskara og annen sminke om du trenger.
♦ Shampo, balsam, barberhøvel, barberskum, tannkrem og tannkost.
♦ Rettetang og varmespray.
♦ Gnagesårplaster, paracett og andre medisiner du trenger.
♦ Leppomade/lepsyl er altid viktig.

- Noe jeg har glemt eller annet som er viktig?

#pakkeliste #tips #liste #ferie #pakke 

Nye opplevelser

Hei dere! 
Jeg kom nesten nettopp inn døren etter en tøff tur på treningssenteret og en tur i bystien som ligger like ved sentrum. Kroppen er helt utslitt etter dag tre med trening, så nå tror jeg det blir en liten pause fra treningen fremover og bare la kroppen leges. Jeg begynner endelig å se litt fremgang og jeg tror ikke det er noe som slår den følelsen. Jeg sitter nydusjet i sengen med musikken på i bakgrunnen og kjenner jeg faktisk gleder meg til å legge meg når klokken nærmer seg.

Jeg vurderer å begynne å pakke litt, men som vanlig blir det ikke før siste liten.  Om knappe to dager drar jeg til smilets land, også kalt Thailand sammen med familien. Vi skal til byen Phuket og jeg vet ikke om jeg gruer eller gleder meg mest. Kanskje begge deler. Det er en helt ny opplevelse, en fremmed kultur og en blanding av spennende og skummelt. Samtidig er det ikke ofte en får dra til en annen verdensdel og tenk så mye en får oppleve og se. Så mye en kan lære.

Forresten, har dere prøvd denne parfymen? Den dufter søtt, men ikke for søtt og jeg anbefaler dere virkelig til å kjøpe den nå i sommer. Pakken er ganske stor og koster kanskje rundt en 400-500kr på butikker som Kicks og parfymebutikker. Jeg skal nå begynne på min andre flaske og er helt hektet. Det er helt klart en favoritt. ♥

- Hva skal du i sommer?

#thailand #tur #ferie #sommer #trening #fremgang #motivasjon #parfyme #tips #favoritt

j o n s o k

Andre enn meg som hadde det kjempe koselig i går? Vi satte oss i bilen og dro for å besøke farmoren min på landet. En del av søskenbarna mine hadde også tatt turen, så det var hyggelig med familien samlet. Det var grillkos, latter, snakking om gamle minner, kortspill og bare kos. Jeg kom nettopp inn døren etter en treningsøkt på spenst sammen med en venninne. Det er så mye lettere og en har så mye mer motivasjon når en trener sammen med andre. Jeg er på vei ut igjen ganske så med en gang for å ta meg en liten tur til sentrum. Det er jo sånt en har å gjøre nå når det er ferie og det er liksom ikke så mye annet å gjøre. - Hadde du en koselig dag i går?
- Liker du best å trene alene eller sammen med andre?  

#trening #jonsok #familie #foto #ferie #sommer  

Biltur på landet

For en fin søndag dette har vært, iallefall frem til for noen timer siden. Jeg har hatt ett koselig besøk av min kjære venninne Agnethe i hele dag etter å ha ikke sett henne på lenge. Det er så koselig når en har så mye å snakke om og ta igjen. Vi begynte å kjenne på kroppen at vi vart rastløse, så vi satt oss i bilen og tok oss en biltur ut på landet. Jeg er straks på vei ut døren igjen for å få meg litt frisk luft og en tur ned til sentrum og tilbake. Solen er begynt å gå ned bak fjellene ute, så det er jo så deilig. 

- Hva syns du om bildene?
- Har du vært rastløs i dag? 

God tid

God morgen!
Jeg sto opp for knappe to timer siden. I dag var en sånn dag der det var deilig å bare ligge å dra seg en stund før jeg sto opp.Det er så deilig å bare kan ta seg god tid og ikke stresse til en forandring. Musikken står på i bakgrunnen og sminkeveska står klar foran meg. Jeg holder på å gjøre meg klar for en snartur til Bygstad for å hente lommeboken min som jeg glemte igjen hos en venninne om jeg får henne til å ta telefonen før jeg skal en tur til sentrum for å møte en venninne. Håper dere alle får en fin dag! 

- Var du sent oppe i dag? 

Effektiv dag

Er det virkelig sommerferie? Det føles virkelig ikke sånn, iallefall ikke her på Vestlandet. Dagen i dag kjennes ut som en helt vanlig lørdag selv om det faktisk er fredag i dag, en regntung lørdag. Luften er klam, varm og solen titter frem innimellom. Sånn som det er ute nå håper jeg det begynner å tordne i dag. Det er så koselig å krype under teppet med en bok eller spill på mobilen og bare høre det dundre løs ute.

Jeg har vært en tur i banken og fått gjort om kortet mitt så det kan brukes i utlandet, noe som sannelig var på tide. Jeg møtte søsteren min i sentrum når hun var ferdig på skolen for å så gå hjem. Resten av dagen går nok til å rydde soverommet og vaske klær før kvelden kommer. Jeg skal også gå igjennom bloggene til fine dere som kommenterte på forrige innlegg og jeg gleder meg til mye inspirasjon.


- Hvordan er begynnelsen på sommerferien deres?
- Hvordan er været hos deg? 

Jeg vil lese din blogg!

Heihei! 
Familien vart kjempe overrasket når de kom hjem til ferdiglaget middag før i dag. Jeg tok det jeg fant i kjøleskapet og lagde en kyllingsalat med mye godt oppi. Det er så koselig med så mye god tilbakemelding selv om det bare var en lett middag med dressing på. Det var kjempe koselig at familien samlet seg rundt bordet uten stress til en forandring. Over til overskriften så trenger jeg blogger å lese! Kommenter gjerne bloggen din i kommentarfeltet så kan jeg ta en titt innom. Jeg trenger inspirasjon og kanskje du får en ny leser.

 
#dinblogg #bloggendin #inspirasjon #foto #blomster #overraskelse 

Bra start på dagen

Å så deilig jeg har det akurat nå! Jeg sitter nydusjet på rene sengetrekk iført kosebuksa og bare nyter resten av fridagen. Jeg startet dagen på treningssenteret for en kondisjonstrening og jeg begynner å se fremskritt, for en herlig følelse. Kroppen var utrolig nok fortsatt rastløs når jeg satt meg inn i bilen, så jeg og miljøterapauten jeg har kontakt med tok bena fatt og gikk oppover bystien en tur. Jeg tenkte å gjøre noe fint for familien så om ikke lenge tenkte jeg å overaske de med middag om jeg finner noe spennende og noe som frister.


- Hvordan har din dag vært så langt? 
- Foretrekker du å trene om kvelden eller morgenen?  

#trening #rastløs #tur #treningssenter #glede #overaskelse #sunt 

Friskt og godt

God kveld dere. Nå sitter jeg hjemme i sofaen med kveldsmaten framfor meg. Jeg fikk pappa til å dra innom butikken for å kjøpe litt lime kesam og friske bær, noe som har blitt en klar favoritt her i huset. Det er jo så godt og så sunt. Jeg kom hjem fra Bygstad for noen timer siden etter å ha vært der i to dager. For en herlig start på sommerferien. Jeg kjenner det er litt godt å komme hjem igjen, men samtidig trist og tomt. Nå skal jeg se om jeg finner en film og så bare slappe av resten av kvelden.- Har du smakt lime kesam før? 
- Har du begynt på sommerferie? ¨

#friskt #sunt #kosthold #mat #oppskrift #deilig #overnatting 

Max flaks

God morgen fine dere! 

Endelig er all denne ventingen og uvitenheten over. Jeg er så utrolig glad! Jeg har ikke komt opp i eksamen verken skriftlig eller muntlig i år og det kaller jeg maks flaks. Det er svært skjeldent at jeg har så mye hell med meg og jeg kjente bare at hele kroppen sank sammen av lettelse når ingen hadde ringt meg etter klokken 10. Jeg tror denne dagen virkelig kommer til å bli fin. 


Lykke til alle som kom opp i eksamen! ♥

- Har du sluppet unna eksamen eller har du eksamen denne uken? 

Fargefeil

God morgen! 

Flinke meg har klart å beregne helt feil etter ett forsøk på å stripe håret mitt i går. Jeg er så utrolig skuffet over meg selv etter mitt forrige forsøk på å stripe det hjemme da det skjedde akkurat det samme som har skjedd nå. Jeg lovde meg selv å aldri gjøre det igjen og nå sitter jeg her med tørt, slitt og veldig oransje hår. Nå må jeg nesten bare leve med det og prøve å få farget det en bruntone på torsdag. Jeg anbefaler dere virkelig å stripe det hos frisør om dere går fra mørkebrunt til blond, bare sånn at det er nevnt.

Nå skal jeg og venninnen min Josefine som du kan finne bloggen til her få i oss litt frokost før vi får på oss klær og sko og videre ta turen utendørs. Ha en fin tirsdag! - Hva skal du i dag?
- Har du gjort samme feil?

#hjemmefarging #feil #striping #hår #farging #farger #tur #blond #tabbe

Dagen er som rosa skyer

Akurat nå er jeg så glad og dagen har vært som rosa skyer. Avslappende, mer enn fin og bare så god. Å det er så deilig med ferie! Jeg krysser virkelig fingrene for at jeg ikke kommer opp i eksamen de to neste dagene, noe jeg tror dere andre som ikke har komt opp også gjør. Jeg vil ønske alle som ikke har komt opp lykke til og til dere som har komt opp vil jeg si bra jobbet! Det skal bli utrolig godt med fri nå kjenner jeg, så det er bare å stå på i to korte dager til.

Jeg kom nettopp inn døren etter en tur til Bygstad og en tur innom sentrum sammen med noen venninner. Jeg ser virkelig frem til å ikke gjøre noe som helst annet enn skype og redigering av bilder resten av kvelden. Bare nyte denne fine dagen.
- Hva gjør du i dag?
- Er du komt opp i eksamen?

#rosa #skyer #foto #fotoblogg #ferie #sommer #glede #lykkelig  

Tilbakeblikk

God morgen! 

Av en eller annen merkelig grunn hadde jeg alarmen på klokken 08.30 i dag tidelig, hvordan er det mulig å få til på en søndag? Uansett var det like greit å bare stå opp og ikke ligge å dra seg til langt ut på dag for det ville fått konsekvenser i kveld. Jeg har så mye jeg har planlagt å gjøre i dag, men får se hva som faktisk kommer til å bli gjort. Dagen består av rydding i bokhylla, hudpleie, ut i finværet med en god bok, snekring på en gammel vegghylle og ut med en venninne senere på dagen. Dette er en søndag jeg virkelig ser frem til.

Jeg tenkte forresten å vise dere bilder jeg tok på stranden i langhelgen, en må bare elske Måløy. Så fredelig, stille, koselig og en herlig natur! 
- Hva syns du om bildene? 
- Er du tidelig oppe i dag?

Røde bringebær

For en herlig lørdag! Jeg tok på meg joggesko og gikk inn til sentrum i formiddag der jeg har vært mesteparten av dagen. Jeg møtte min gode venninne Birgitte før vi gikk litt rundt i sentrum, men ingen av oss var i grunn i shoppemodus så vi fant oss en benk utendørs. Da sentrum begynte å bli tomt dro vi hjem til meg der vi satt oss ut på altanen med litt kesam og bær. Herlig. Herregud så fort tiden går i godt selskap.  Det er så koselig å treffe igjen venner en ikke har sett på lenge og når en har så mye å snakke om! Nå skal jeg ta på meg kosebuksa og tilbringe resten av lørsdagskvelden med familien. Hjemmelaget pizza står i ovnen og søsteren min er allerede i full gang med å finne en film. Kos dere i kveld, det skal iallefall jeg. 

- Hva gjør du i kveld?
- Har du hatt en fin dag? 

Solskinn

God morgen fininger! 
Dagen min  begynte allerede klokken halv ti på grunn av bråkete søsken som ikke tar hensyn, men det går greit. Jeg begynte dagen med en kopp te ute i solen, desverre er det alt for varmt til å sitte ute. Pc'n står plassert på skrivebordet der jeg skyper med en venninne imens jeg rydder rommet. Det er helt utrolig hvor fort rommet blir rotete igjen når en prøver å finne klær om morgenen. Jeg vet enda ikke hva dagen bringer, men jeg tar det som det kommer. Det er jo sånn det ofte blir. Ha en fin lørdag! - Hva gjør du denne lørdagen?

Stappfullt program

Det har skjedd så ufattelig mye styr det siste døgnet som har gjort at jeg har skjøvet eksamenøving helt til siden, dårlig ide. Humøret eller formen har ikke vært på topp og det er nå jeg får igjen for det. Jeg merker at jeg kan veldig lite om temaet. Dagen er proppet full av avtaler allerede fra 11.30 og frem til kl 16, så ikke har jeg tid til å forbrede meg så mye heller. Jeg sitter å pugger for harde livet og i tillegg må jeg forbrede meg til jobbintervjuet som de ringte etter i dag tidelig. Jeg krysser virkelig fingrene for at dette skal gå bra. - Stresser du denne morgenen?
- Har du vært på jobbintervju til sommerjobb? 

Rastløs

Jeg er så rastløs. Jeg får ikke ro i kroppen nok til å kunne sette meg ned å lese. Jeg burde lese, jeg må lese. Eksamen er i morgen og jeg må kunne dette. Hvorfor fikk jeg akurat tema varmepumpe? Jeg forstår det ikke nok til å kunne forklare med mine egne ord. Jeg er skolelei og tenker for mye. Jeg har prøvd alt fra avslappningsøvelser jeg fant på nettet, musikk og lagt bort bøkene en stund, men jeg finner ikke roen i kroppen. Jeg må gjøre noe annet, jeg må ut og jeg trenger noe annet å tenke på en stund. Trenger å klarne hodet. Jeg tar meg en pause, drar en liten tur til sentrum og så hjem for å gjøre ett nytt forsøk. Jeg skal klare dette.- Er du ofte rastløs når det er noe du må konsentrere deg om?

Morgenstund

Jeg sitter med pc'n på fanget og skal straks komme i gang med dagen. Jeg satte klokken på alarm klokken 09.30 i dag for å få så mye som mulig ut av dagen selv om jeg har skolefri. Jeg skal lage meg en skikkelig frokost, en kopp te og bare nyte morgenen før jeg kommer i gang med eksamenlesing. Det er eksamen i morgen og jeg kjenner jeg gruer meg noe veldig til å stå å snakke om varmepumpe i hele tyve minutter etterfulgt av utspørring i resten av kapittelene i boken. Ønsk meg lykke til! 


- Har du framføring / innlevering / tentamen eller eksamen denne uken?

Din blogg?


Jeg trenger noe å lese på, nye blogger å lese og inspirasjon. Legg igjen bloggen din i kommentarfeltet og så tar jeg en tur innom. Kanskje du får en fast leser ♥

#inspirasjon #inspo #tips #lesere #dinblogg #foto #fotoblogg #bloggtips

Red vanilla

Jeg sitter på gulvet på rommet mitt med en bunke gamle magasin og en coca cola vanilla som smaker utrolig godt. Jeg vurderer å lage en collage og henge opp på skapsiden på rommet mitt. Det er så morsomt å holde på med kreative ting og en har liksom noe å gjøre på en fri dag. Morgenen startet allerede klokken åtte i dag tidelig, da var jeg lys våken selv om jeg ikke sovnet før langt ut på natt. Jeg sitter å venter på søsteren min på 13 som kommer bortom en tur før hun skal i bursdag til noen venninner. Jeg har fått i oppgave å ordne henne til temabursdag, så dette kan blir spennende. - Hva gjør du i dag? 
- Har du smakt coca cola vanilla? 

#cocacola #vanillla #detnye #fri #collage #temabursdag #hjelp #tips 

Deilig sommervær

Å det er sommer dere! Hele dagen har flydd av gårde ute i finværet, det er jo så varmt og deilig. Jeg tilbringer "skoleuken" i Bygstad hos min kjære venninne Josefine og datteren hennes på fem måneder som bare er helt herlig. Det er så deilig å bare ha to skoledager denne uken og resten fri, noe jeg tar med ett stort smil. Dagen har gått til å ta mye bilder, besøk hos "bestemor", god mat, hyggelig selskap, en liten tur og bare vært ute i frisk luft. Vi er straks i gang med å rydde opp før vi skal begynne på en episode av Alphas som er en ny serie vi har begynt på og den er virkelig verdt å se om du er ute etter noe nytt. Ha en fin kveld dere, det skal iallefall vi.


- Har dere hatt en fin dag?
- Hvordan er været der du bor? 

#sommer #foto #glede #serie #serietips #tur #dyr #pus

Oversvømmelse i tekoppen

Vi er komt til en ny uke, men nye muligheter ... vel den begynte ikke bra for meg. Jeg kom meg ikke på skolen i dag selv om vi har kort dag. Jeg var alt for sliten og alt for trett etter en søvnløs natt, i tillegg hadde jeg glemt å ta på alarmen på telefonen. Jeg har sovet helt til nå og jeg vet selv at det er en dårlig ide når vi kommer til natten igjen, men heldigvis har vi fri i morgen. Det er så deilig at tirsdagene er skolefri nå fremover. Det  blir en slapp dag hjemme i dag med Prison Break på pc skjermen, en kopp med deilig pukka te i hånden og så må jeg prøve å få gjort noe matte på egenhånd. 
- Hva syns du om bildet? 
- Er du hjemme fra skolen i dag? 

#te #pukka #pukkate #skole #serie #serietips #photoshop #redigering #foto 

Bitt av basillen

Denne søndagsfølelsen som jeg våknet med i dag tidelig gikk bort utover dagen. Jeg har hatt en så utrolig fin dag sammen med søsteren min som er ett år yngre enn meg. Vi kommer egentlig aldri overens, men når vi først har våre fine øyeblikk så er de virkelig fine og de er det verdt å ta vare på. Dagen har vi tilbringt ute med en liten fotoshoot, latter, kos og god grillmat. Jeg har også fått begynt på serien jeg anbefalte, altså prison break ...og nå er jeg bitt av basillen, så en episode vart til seks. Om ikke lenge skal jeg finne øretelefonene, krype under dynen,  og koble helt ut. - Har dere hatt en fin dag?

#portrett #fotoshoot #glede #familie #foto #redigering #grilling #prisonbreak #serie  

Den søndagsfølelsen

God morgen solstråler. 
Jeg håper alle har en fin søndag så langt og får en strålende dag. Jeg har nettopp tvunget meg selv ut av sengen og fått i meg noe mat. Jeg kjenner virkelig på kroppen at det er søndag i dag - det er denne søndagsfølelsen da. Planen for dagen er vel egentlig å komme seg ut i varmen og suge til seg D-vitaminer. Ut av det blå fikk jeg plutselig lyst å se Prison Break serien helt på nytt, så om jeg får tid vurderer jeg å begynne på sesong 1 i kveld. Jeg anbefaler virkelig den serien til dere! 
- Er det varmt der du bor?
- Noen planer for dagen? 

#sommer #serie #serietips #prisonbreak #søndag #foto  

Lørdagskos

Etter en fin dag ute i varmen, både i sentrum og på altanen har jeg og søsteren min trukket oss inn for kvelden selv om solen fortsatt skinner ute. Planen er å ha litt kvalitetstid sammen og det er noe vi aldri har, så dette blir koselig. Vi har rigget oss til i stuen med litt grønnsaker og dip, og så har vi funnet frem to filmer vi skal se i løpet av kvelden. Insidious er en thriller imens The impossible er en utrolig trist og sann historie, jeg anbefaler dere virkelig å se begge. 
- Hva driver dere med i kveld?
- Har du sett filmene? 

#film #filmtips #anbefaling #foto #kos #sommer #sunt #sunn #kosthold

Kveldstur

Det er en knapp time siden jeg kom inn døren etter å ha gått en lang tur. Himmelen var bare ett stort lerret av farger og jeg har aldri sett himmelen sånn før. Desverre lå både kamera og mobil igjen hjemme. Temperaturen ute er bare helt fantastisk og selv om jeg er mørkeredd fristet det ikke å gå inn igjen. Nå sitter jeg å ser igjennom gamle bilder på harddisken og har så lyst å stripe håret mitt blondt igjen. Jeg vurderer faktisk å gjøre det til uken som kommer, men vi får se hva studentkontoen min sier til det. Nå skal jeg se ferdig en episode av Castle (hvem elsker vel ikke den serien?) og så skal jeg stupe i seng. 


- Liker du å gå turer om kvelden?

- Noen som har erfaring med striping/farging fra mørkt til lyst hår? 
Oppsett
#hjelp #tips #blond #farging #tur #glede #castle #serie #serietips  

Morgenfugl

God morgen dere.
Jeg våknet for knapt en time siden og har sittet å finpusset litt på norskfremføringen som skal være klar til i dag. Jeg gruer meg noe veldig, men det skal bli deilig å bare få det ferdig. Jeg kan ikke fordra å framføre høyt forran andre, men jeg innser selv at dette er en god øvelse til fremtiden. Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordnet meg før skolen står for tur og så blir det tidelig helg! Jeg håper alle får en fin fredag og en god helg.


♥ Verdens beste parfyme etter min mening ♥

- Hvilken parfyme har du?
- Er du tidelig oppe i dag? 

#morgenfugl #parfyme #anbefaling #tips #skolearbeid #framføring 

Fargerik norskoppgave

Jeg sitter her å skriver på en diktanalyse som vi skal framføre på skolen i morgen. Vi har fått i oppgave å analysere en norsk sang og da har jeg valgt den kjente sangen Sommerfuggel i Vinterland som er skrevet av Halvdan Sivertsen. Jeg har hatt to uker på å gjøre den på og har lagt den til side i over en uke, så nå er det på tide å komme i gang igjen siden det er i morgen den skal være klar. Jeg kan ikke fordra å lese høyt forran andre, men desverre er det sånn en bare må igjennom på skolen. Ville blitt glad om dere ønsket meg lykke til! 


- Liker du å framføre? 
- Har dere framføring/innlevering til i morgen? 

#skole #farger #fargerik #musikk #norsk #sang 

hits