Serietips #1 (Gabrielle)

Serietips #1

Chuck er en serie basert på fire sesonger med humor, action og litt kjærlighet. Chuck er en nerd som blir blandet inn med CIA når han får en "minnebrikke" med hemmeligheter lagret i hodet. Agent John Casey og Sarah Walker blir sendt for å hente "minnebrikken" ut av hodet hans, men ting går ikke som forventet. 

Awkward er en ungdomserie som både får deg til å rødme og le. Jenna Hamilton har ikke altid flaksen med seg og det er altid noe kleint eller morsomt som skjer. Hun står mellom to helt forskjellige gutter og blir nødt til å ta valget om hvem hun skal velge, med problemet er at begge har sine posetive og negative sider.

Pretty Little Liars handler om fire jenter som har mistet bestevenninnen sin. De prøver å finne ut hvem som har drept henne, men noen prøver å stoppe de fra å finne ut sannheten.


Castle er etternavnet på den kjente forfatteren Rick Castle som blir etterforsket for drap i første episode og etter det har han hengt seg på politiet og hjelper de med å løse en rekke mystiske drap imens han skriver bøker som er basert på sakene og etterforskeren Kate Beckett. Serien er proppet med spenning og mye humor.

Dexter jobber som tekniker på dagtid og seriemorder på natten. Ut i serien møter Dexter Rita som har to barn i fra før og sammen får de en sønn, men det stopper ikke Dexter i jobben.

Dollhouse
 er en serie der vi følger Echo. Echo er en av de jentene som bor i huset der mennesker blir brukt som dukker. De må gjøre alt fra å være kjærester til klienter til skumle oppdrag, deretter blir hukommelsen deres slettet og de begynner på nytt. Sagte begynner Echo å få tilbake hukommelsen og hun prøver å stoppe de som styrer huset.  


Orange is the new black handler om snille Piper som blir satt i fengsel på grunn av narkotika smugling som skjedde for flere år siden. Serien er morsom, spennende og umulig å legge fra seg. Hvor lenge vil det ta før Piper forandrer seg og skjønner at fengsel ikke er for snille piker. 

Sons of Anarchy står øverst på listen min for serier å se for øyeblikket. Jeg skal til å begynne på sesong 5, men måtte se #oitnb sesong 2 først. Vi følger MC klubben SOA der hovedpersonen er Jax. Det er konflikter, hat, vennskap, familie, kjærlighet, hemmeligheter, action, spenning osv. Jax vil bare det beste for klubben og ikke gjøre samme feilen som faren, men det er ikke lett. 

The Carrie Diaries er en søt ungdomserie. Serien handler om Carrie Bradshaw og om livet hennes før Sex and the city. Hun oppdager New York, kjærlighet, konflikter, hjertesorg og high school.

- Har du sett noen av seriene? 

#serie #serietips #tips #anbefaling #serieanbefaling #tvsrie #serier


  7 kommentarer i "Serietips #1"

Postet av: Baremusikk
Orange is the new black er elsk, du burde se weeds.. den serien er bare *_*
15.06.2014, 14:46
URL: http://BAREMUSIKK.BLOGG.NO
Postet av: Gabrielle
Baremusikk: Vet! Avhengihetsskapende :)
15.06.2014, 17:26
URL: http://gabrielleg.blogg.no/
Postet av: Jeanette Hansen - Legg meg gjerne til som venn!
Du burde se supernatural! Drittskummelt og veeldig avhengighetsskapende!
15.06.2014, 23:05
URL: http://jeanettehansen.blogg.no
Postet av: Ingrid Nordli
Har bare sett Castle, Orange is the new black og typ 1 episode av the Carrie Diaries og Pretty little liars :)

Men du må se SCANDAL, eller har du sett den? Sykt bra hvertfall, jeg er hekta <3
15.06.2014, 23:31
URL: http://lahappy.blogg.no
Postet av: Gabrielle
Jeanette Hansen: Elsker det. Kommer en del 2 snart der supernatural er nevnt! :)
16.06.2014, 00:35
URL: http://gabrielleg.blogg.no/
Postet av: Gabrielle
Ingrid Nordli: Skal legge det på minne! :)
16.06.2014, 00:35
URL: http://gabrielleg.blogg.no/
Postet av: Aidana -
ååh, ser på mange av de!
16.06.2014, 15:07
URL: http://aias.blogg.no

Skriv en kommentar

hits